Ranheim Dyreklinikk – bakgrunn, ståsted og visjon

Ranheim Dyreklinikk – bakgrunn, ståsted og visjon

Ranheim Dyreklinikk ble etablert/åpnet i 2018, men klinikksjefen/eierne har mange års erfaring som eier og drifter av annen smådyrklinikk. Vi vil her si litt om Ranheim Dyreklinikk – bakgrunn, ståsted og visjon.

Anne Mette Knutsen

Klinikksjef og veterinær Anne Mette Knutsen ble autorisert som dyrlege i 1993 og har jobbet i ren smådyrpraksis siden 1996. Hun er også autorisert øyelyser og godkjent spesialist veterinær innen spesialiteten «smådyrsykdommer – hund og katt» (smådyrspesialist).

Det er kun et 20-talls godkjente smådyrspesialister i Norge, og Knutsen er den eneste hjemmehørende i Trondheim / Trøndelag / Midt-Norge. I tillegg til å være smådyrspesialist og øyelyser er Anne Mette også sertifisert rehabiliteringsterapeut (CCRP).

Hun startet veterinærkarrieren som distriktsveterinær i kombinasjonspraksis på Vega i Nordland, men har siden 1996 kun jobbet med smådyr. Først jobbet hun i 5 år som smådyrveterinær ved Trøndelag Dyreklinikk (nå  Evidensia Trøndelag Dyreklinikk). Deretter grunnla hun i 2001 Trondheim Dyrehospital, nå Evidensia Trondheim Dyrehospital, som hun eide fram til Evidensia overtok roret i 2015. Etter hun i 2017 sluttet ved Evidensia Trondheim Dyrehospital har hun jobbet deltid ved Støren Dyreklinikk, parallelt med oppbyggingen av Ranheim Dyreklinikk.

Tilbudet i dag

Med etableringen av Ranheim Dyreklinikk så har vi et godt utgangspunkt for å ta ett steg videre, og jobbe videre med det dyrehelsetilbudet vi ønsker.

Vi skal selvsagt holde fokus på å befinne oss i  front av den veterinærfaglige utviklingen, både utstyrsmessig og med personalets kompetanse. Samtidig skal vi gi et bredt fagtilbud til hund og katt, til konkurransedyktige priser. At vi spisser dyrehelsetilbudet mot hunder og katter, bidrar til at vi kan bruke mest mulig av vår tid på bli best mulig på disse to artene.

Og i nye og moderne lokaler med gode parkeringsmuligheter og god plass ligger alt til rette for både folk og dyr.