Videokonsultasjon hos veterinær i Trondheim

Ranheim Dyreklinikk tilbyr nå videokonsultasjoner for hund og katt, etter avtale. Ved hjelp av videokonsultasjon vil vi kunne hjelpe deg med å avgjøre om du trenger å oppsøke dyreklinikk med hunden eller katten din. Tilbudet vil først og fremst være et tilbud rettet mot hunde- og katteeiere i Trondheim og Trøndelag/Møre, som har problemer med å fysisk komme inn til en dyreklinikk.

Med spesialist i hunden og kattens sykdommer, autorisert øyelyser og generelt høy veterinærkompetanse innen mange felt, er vi også godt rustet for videre oppfølging på klinikken, om dette skulle bli nødvendig. I tillegg til norsk snakker vi engelsk og polsk.

Til videokonsultasjonen er alt du trenger din vanlige nettleser og en smarttelefon med kamera eller en PC med kamera.

Bestill time som vanlig gjennom vårt timebestillingsskjema her på våre nettsider, og hak av for VIDEOKONSULTASJON, og fyll i tillegg inn andre relevante opplysninger.

Videokonsultasjonene må forhåndsbetales med VIPPS, merk betalingen med navn og navn på dyr, samt konsultasjonsdato.

Pris for konsultasjon er 350,- pr påbegynte 10 minutter. Blir det aktuelt å ringe inn resept til apotek kommer det 200,- i tillegg.

Vær klar over at det i mange tilfeller ikke er mulig å stille en diagnose eller konkludere med en behandling uten at veterinær faktisk har hatt pasienten inne til undersøkelse.

For å spare tid under konsultasjonen er det en fordel om du har pasienten tilgjengelig og har en del opplysninger klar på forhånd (og gjerne sendt inn sammen med timebestillingen). Rase, kjønn, alder og vekt er fint. Har du målt temperatur på pasienten er det en fordel, likeledes alt du oppfatter som unormalt ved dyret.

Alle videokonsultasjoner blir journalført på samme måte som en ordinær konsultasjon på klinikken. Dersom vi ved videokonsultasjonen konkluderer med at pasienten må inn for videre undersøkelse hos oss, vil du få prisavslag på videre behandling tilsvarende halvparten av videokonsultasjonens kostnad.

Klikk her for å bestille time https://ranheimdyreklinikk.no/timebestilling-ranheim-dyreklinikk/ .

Har du allerede avtalt time for videokonsultasjon kan du klikke her for å komme til innloggingssiden.