KORONAVIRUS / COVID-19

Kjære kunder!

Vi på Ranheim Dyreklinikk ønsker å være her for å hjelpe syke dyr i tiden fremover og opprettholde et stabilt og godt tilbud til deres katter og hunder.

Vi følger myndighetenes anbefalinger for smitteverntiltak, og tiltakene vil kunne endres i takt med situasjonen vi er i.

Vi har gode fasiliteter til å holde smitterisikoen nede, da vi har atskilte innganger (på hver sin side av klinikkbygget) og atskilte venterom for hund og katt, og et eget behandlingsrom hvor vi kan ta kunde/pasient direkte inn fra hovedinngangen, uten å måtte gå via resepsjonen. Og om nødvendig er resepsjonen vår er stor nok til å betjene flere personer samtidig, med den personavstand som våre helsemyndigheter anbefaler.

Vi har som vanlig kun timebestillinger. Derfor kan vi lett regulere antall kunder til enhver tid inne på klinikken og kan på denne måten redusere smitterisikoen for både dere kunder og vårt personale.

Har du fått påvist coronavirus eller sitter i karantene, men har behov for hjelp til ditt dyr, ønsker vi at du prøver å få noen du kjenner til å komme med dyret. Er dette umulig, ber vi deg ringe klinikken eller sende oss en mail, så prøver vi å finne en god løsning sammen.

Kun 1 person skal følge hvert dyr.

Vårt personale går om nødvendig med smittevernutstyr som masker, hetter og hansker og vi vasker med virusdrepende middel flere ganger om dagen.

Vi ber kunder holde en avstand på minst 1 meter til andre kunder og oss som jobber her under klinikkbesøket. Våre venterom og behandlingsrom har vi nå møblert med tanke på at dette i størst mulig grad skal være mulig å ivareta.

Oppretthold god hygiene og vask deg godt på hendene før du kommer.
Vi minner deg på at luftveishygiene, hosting og nysing hører hjemme i papirlommetørkle som deretter blir kastet. Alternativt kan albuekroken brukes. Viktig med god håndvask etterpå.

Ved resepsjonen står det hånd desinfeksjonsmiddel til dere kunder. Vi oppfordrer dere til å bruke denne.

Er dyret ditt akutt syk så ring oss på vår vakttelefon 48488258 i våre åpningstider.

Ta kontakt med oss hvis det skulle være noe, vi finner alltid en løsning!