ISO sertifisert veterinærvirksomhet

Ranheim Dyreklinikk ble ISO 9001 sertifisert i 2022 og før dette sertifisert av Den Norske Veterinærforening inntil ordningen ble avviklet i mai 2022.

Den norske veterinærforening administrerer i samarbeid med Den Danske Dyrlægeforening ISO 9001 sertifiseringsordningen for dyreklinikker i Norge og Danmark.

ISO sertifiseringen stiller krav til og har evaluert klinikkens ledelsessystemer for kvalitet innen områdene konsultasjon, diagnostisering, medisinsk og kirurgisk behandling av hund, katt og smådyr.

For å bli ISO sertifisert har klinikken vært gjennom både en intern og en ekstern revisjon, der fagfolk har evaluert klinikken med hensyn på kravene i sertifiseringsordningen.
Vi ble godkjent første gang i 2019 under den forrige sertifiseringsordningen og ISO sertifisert i 2022.

I tilsynsrapporten fra den forrige sertifiseringsordningen fikk vi beskrivelser som:
«Ranheim Dyreklinikk er en tiltalende, godt utstyrt og godt plassert dyreklinikk. Klinikken har lyse og romslige behandlingsrom, operasjonsrom og venterom.»
«Det er egen inngang, merket fra utsiden, direkte til venterommet for katter. Veldig trivelige venterom.»
«De ansatte har mye fagkunnskap og viser stor vilje til å omsette dette til god veterinærmedisinsk behandling.»
noe vi er meget godt fornøyd med!

Ranheim Dyreklinikk er da den eneste dyreklinikken i Midt-Norge som er ISO sertifisert, som også har autorisert øyelyser og smådyrspesialist.

Vi er svært stolte over å ha passert denne milepælen, og litt ekstra av at det uavhengige tilsynsutvalget har poengtert at vi har både et trivelig og faglig seriøst dyrehelsetilbud!